Over API

Saint-Gobain API ontwikkelt en produceert al tientallen jaren plafondophangsystemen voor de interieurbouw. Kwaliteitssystemen die functioneel, maatvast, rigide en gemakkelijk aan te brengen zijn.

Het QuickLock-systeem bijvoorbeeld is al decennia lang onovertroffen in zijn soort. Het is een plafondophangsysteem dat vanaf het eerste moment stabiel is en dat in elk gewenst stadium probleemloos kan worden uitgebreid of ingekrompen. Verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren en indien gewenst op maat leverbaar. Het is de favoriet van alle installateurs die montagegemak en leveringsbetrouwbaarheid op de juiste waarde weten te schatten.

Daarnaast staat innovatie hoog in het vaandel en komt API regelmatig met nieuwe systemen die inspelen op trends in gebruik van plafonds en architectuur.
Op gebied van veiligheid, hygiene en bestendigheid worden steeds hogere eisen gesteld. Daarom heeft API voor dit soort toepassingen systemen die aan de hoogste eisen voldoen maar ook eenvoudig verwerkbaar zijn.