Quick-Lock catalogus 2018

Quick-Lock catalogus 2018

De API Quick-Lock 2018 product catalogus is klaar. U kunt de catalogus downloaden door op de foto te klikken. In de catalogus vindt u een compleet overzicht van de systemen, de bijbehorende profielen en onderdelen en hun beschikbaarheid. Ook dit jaar vestigen wij graag weer de aandacht op een aantal nieuwe producten, zoals bijvoorbeeld universele draagprofielen voor de Insula systemen en de buitenstandaard Quick-Lock 24-38 profielen die nu met Unipro ophangperforatie te leveren zijn.
Universele draagprofielen voor de Insula systemen per 12:
 

Er zijn nu kant-en-klare profielen beschikbaar die geschikt zijn als draagprofiel voor alle Insula systemen. Er zijn standaard profielen voor eilandafmetingen van 1200mm tot 3600mm. De profielen zijn bruikbaar als primair en secundair profiel of omgekeerd. Er hoeft alleen nog maar op de lengte gelet te worden. Daarnaast worden deze profielen voortaan per 12 verpakt. Hierdoor wordt het nu ook voor kleinere projecten haalbaar voor kant-en klare profielen te kiezen. Dit levert een aanmerkelijke besparing in montage tijd op.

Buiten standaard Quick-Lock 24-38 profielen nu met Unipro ophangperforatie:

Alle buitenstandaard geproduceerde Quick-Lock 24-38 draagprofielen zijn vanaf heden voorzien zijn van de unieke Unipro ophangperforatie. De dubbele sleuf voor profielen toegepast in de Cross-Lock en Insula systemen komt hiermee te vervallen. Er is voortaan geen verschil meer tussen standaard en buitenstandaard geproduceerde profielen.