Plafondsystemen

Een compleet assortiment ophangsystemen
voor akoestische plafonds

Een zeer compleet assortiment Quick-Lock ophangsystemen voor inlegpanelen. Er is onder meer keuze uit verschillende breedten, kleuren en uitvoeringen voor specifieke toepassingen.


Het Quick-Lock T-profiel systeem met zijn doordachte en mooi aansluitende verbindingen is niet alleen esthetisch fraai, het onderscheidt zich ook door montagegemak en stabiliteit.


Iedere verbinding draagt bij aan de haaksheid van het systeem. De haak- en klikverbindingen zijn snel aan te brengen, maar ook nog eens demonteerbaar. Door de vlakke verbindingen sluiten de plafondpanelen naadloos aan.

Naast het grote assortiment standaard profielen zijn er ruime mogelijkheden voor het leveren van maatwerk. Het accessoiresprogramma omvat afhangmaterialen, verbinders enzovoort voor praktisch alle voorkomende situaties.

Corro-Plus EF
img03 img01 img02 img04

Corro-Plus EF

Voor toepassing in corrosieve omgeving kan het Quick-Lock systeem in Corro-Plus EF uitvoering gekozen worden. Dit systeem voldoet aan de eisen cf EN 13964  voor klasse C situaties en is op basis van projectmatige toetsing geschikt voor specifieke klasse D situaties. Daarnaast voldoet het systeem aan de BA richtlijn 3.6 voor zwembaden.
Corrosietests hebben aangetoond dat het systeem geschikt is voor toepassing in C4 omgevingen cf EN 12944-2 en bestand is bepaalde chloride belastingen.
Tevens is bijbehorend ophangmateriaal (C3 en C5 cf EN 12944-2) leverbaar.