Plafondsystemen

Een compleet assortiment ophangsystemen
voor akoestische plafonds

Een zeer compleet assortiment Quick-Lock ophangsystemen voor inlegpanelen. Er is onder meer keuze uit verschillende breedten, kleuren en uitvoeringen voor specifieke toepassingen.


Het Quick-Lock T-profiel systeem met zijn doordachte en mooi aansluitende verbindingen is niet alleen esthetisch fraai, het onderscheidt zich ook door montagegemak en stabiliteit.


Iedere verbinding draagt bij aan de haaksheid van het systeem. De haak- en klikverbindingen zijn snel aan te brengen, maar ook nog eens demonteerbaar. Door de vlakke verbindingen sluiten de plafondpanelen naadloos aan.

Naast het grote assortiment standaard profielen zijn er ruime mogelijkheden voor het leveren van maatwerk. Het accessoiresprogramma omvat afhangmaterialen, verbinders enzovoort voor praktisch alle voorkomende situaties.

Quick-Lock 24
img03 img01 img02 img04

Quick-Lock 24

Het 24 mm brede Quick-Lock 24 systeem wordt het meest toegepast. Er is keuze uit meerdere uitvoeringen. De basis is het robuuste Quick-Lock 24-38 HE systeem dat beschikt over ruim voldoende draagkracht voor alle gangbare akoestische plafondpanelen. Het unieke Unipro hoofdprofiel is geschikt voor zowel zichtbare als verdekt uitgevoerde afhanging. Er zijn diverse uitvoeringen zoals QL 24-38 RE en QL 24-32 die bij uitstek geschikt zijn voor  lichtere plafond panelen. Voor toepassing in vochtige ruimten is er de Corro-Plus EF extra corrosiewerende uitvoering voor situaties waar geschiktheid voor klasse C, D cf EN 13964 of C4 cf EN 12944-2 omgevingen gevraagd wordt. Het HE systeem is naast de basis kleur sneeuwwit beschikbaar in een aantal uni- en metaalkleuren. Op aanvraag zijn afwijkende kleuren, profiellengten en uitvoeringen leverbaar. Voor grote overspanningen is er het vernieuwde 60 mm hoge QL 24-60 RE systeem dat zich nu probleemloos laat combineren met de overige QL 24 systemen.